SoapBuddy, jouw handgel!

  • Franky Wychgel
  • 14/10/2021
  • Reacties uitgeschakeld voor SoapBuddy, jouw handgel!
  • Zeep Nieuws

SoapBuddy de handige handgel

Soapbuddy, altijd je eigen handgel bij je waar je ook naar toe gaat. Hang  je handsanitizer aan je tas, broekriem of sleutelbos. Neem hem mee in je reistas, koffer, laptop tas of boodschappentas. Niet meer die vieze knop van die publieke handgel flessen aanraken en ook nog eens schrale handen krijgen want nu is er de SoapBuddy, de handige handgel helemaal van jou alleen 🙂

SoapBuddy, jouw handgel! Altijd je eigen handsanitizer bij je soap4health

In 6 heerlijke geuren verkrijgbaar, desinfecteer en verzorg je je handen zonder na te hoeven denken. Immers niemand komt er aan behalve jij! Dankzij de speciale formule met o.a. aloe vera extract geen schrale handen meer en toch zeker van de desinfecterende werking, wat wil je nog meer?

Handen wassen moest je toch al regelmatig doen maar nu met Covid en de RIVM voorschriften is het helemaal belangrijk geworden. Nu heb je als je onderweg bent niet altijd water en zeep bij de hand, maarrr natuurlijk wel je SoapBuddy! De handige 53ml sleutelhanger dispenser met heerlijk geurende, desinfecterende en verzorgende Handgel.

Soap buddy, onderweg altijd je eigen handgel bij je soap4health

Maar let op! Je kan straks niet meer zonder dus koop gelijk alle 6 geuren met een aantrekkelijke korting. Trouwens, ook leuk om weg te geven en dan is het makkelijk als je er een paar meer hebt.

Brandname and logo soap4health.com your supplier for antibacterial soap, handsanitizers and effervescent tablets