Relatiegeschenken nodig?

  • Franky Wychgel
  • 15/11/2021
  • Reacties uitgeschakeld voor Relatiegeschenken nodig?
  • Zeep Nieuws

Wist je dat je bij Soap4health.com ook voor Handgel en Foam zeeptabletten als relatiegeschenk terecht kunt?

Relatiegeschenken nodig? Handgels sleutelhanger soap4health.com

Onze Soapbuddy is prima te bestickeren met je eigen logo en/of reclametekst. Zo heb je een nuttig, actueel en origineel geschenk waar dankbaar gebruik van zal worden gemaakt. Immers deze superhandige desinfecterende en verzorgende handgel kun je overal waar je ook bent zonder water gebruiken. Op kantoor, in de kroeg, tijdens het winkelen, op school, in de auto en noem maar op. Overal schone frisse en lekker ruikende handen. Verkrijgbaar in 6 geuren (kleuren). Vraag vrijblijvend een offerte!

Relatiegeschenken nodig? Handgels sleutelhanger zeep bruistabletten met dispenser soap4health.com

Een ander zeer origineel maar vooral ook nuttig idee is onze zeepdispenser met 10 snel oplosbare zeeptabletten. De desinfecterende en verzorgende foam is zonder water te gebruiken en bijzonder voordelig. In de handige compacte PET dispenser kan binnen een paar minuten 1 tablet opgelost worden in 250 ml water.  Totaal heb je per verpakking 10 zeeptabletten welk goed zijn voor 2,5 liter desinfecterende, heerlijk ruikende en schuimende zeep! Navullingen van 10 zeeptabletten per doosje zijn eveneens verkrijgbaar.  Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte! We kunnen zowel het doosje als de dispenser bedrukken, afhankelijk van de gewenste aantallen.

 

Handgel en foam zeeptabletten soap4health.com