Alcohol handgel

Alcohol handgel is uitstekend geschikt voor het desinfecteren van je handen zonder water en zeep. Bij Soap4Health hebben we handgel die desinfecteert en verzorgt en beschikbaar is in meerdere frisse geuren. Met onze handgel krijg je dus zachte en frisse handen in tegenstelling tot een standaard alcohol handgel. Koop je onze handgel ook nog in het handige sleutelhanger formaat? Dan profiteer je van schone handen waar je ook maar bent.

Ontsmet je handen op ieder moment

Door de snelle verspreiding van virussen en bacteriën in de laatste jaren is het voor iedereen duidelijk geworden dat een goede hygiëne belangrijk is. Bij een goede hygiëne hoort grondig en regelmatig handen wassen. In publieke ruimtes is dit niet altijd mogelijk zoals in het openbaar vervoer. En juist op deze plekken wil je je handen kunnen ontsmetten. Dit kan eenvoudig en geheel zonder water met een alcohol handgel van Soap4Health. De handgel doodt snel de schadelijke bacteriën op je handen zodat je onbezorgd gebruik kunt maken van openbare ruimtes. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je onbewust bacteriën of virussen doorgeeft aan anderen.

Multifunctionele sleutelhanger

Om het gebruik van alcohol handgel nog eenvoudiger te maken, bieden we bij Soap4Health handgel aan in de vorm van een sleutelhanger. Deze sleutelhanger past prima in je broekzak en kun je overal mee naartoe nemen. Als je de handgel sleutelhanger bevestigt aan je sleutelbos of tas, dan kun je hem ook niet vergeten of per ongeluk tegelijk met je broek in de was doen. Daarnaast heb je de handgel altijd bij de hand, dus wordt het geen klus om je handgel te zoeken en te gebruiken. Met een enkele keer knijpen in de sleutelhanger krijg je voldoende alcohol handgel om je handen volledig te ontsmetten.

Verzorgende alcohol handgel

De alcohol handgel van Soap4Health bevat een hoge concentratie van alcohol omdat dit een ontsmettende werking heeft. De handgel bestaat daarbij ook nog voor minstens 70% uit ethanol wat op een snelle en effectieve manier bacteriën doodt. Zo krijgen deze bacteriën geen kans meer om zich verdere te verspreiden en te vermenigvuldigen. Door de grondige reiniging van alcohol handgel kan de alcohol in de gel je handen uitdrogen. Om dit tegen te gaan hebben onze handgels ook een verzorgende werking. Dit komt door de toevoeging van glycerine en aloë vera die regelmatig gebruik van handgel niet meer pijnlijk maken. Naast schone handen krijg je door gebruik van onze handgel ook zachte handen.

Kies uit zes geuren

De alcohol handgel van Soap4Health kun je eenvoudig in onze webwinkel bestellen. Je zult ook kunnen kiezen uit zes verschillende geuren. Weet je niet welke geur je wilt? Dan kun je een voordelig 6-pack van onze sleutelhangers kopen om ze zo allemaal uit te proberen. Is de alcohol handgel in je sleutelhanger op? Dan kun je dit simpelweg bijvullen met een navulling van je favoriete geur.