Ben je in een openbare ruimte en wil je graag schone en frisse handen? Met desinfecterende gel van Soap4Health kun je op iedere plaats en geheel zonder water je handen desinfecteren en verfrissen. Zeker met onze handgel sleutelhangers in zes verschillende geuren kun je dit gemakkelijk overal doen. Je hebt altijd je desinfecterende gel binnen handbereik en kunt van een heerlijke geur genieten in plaats van een alcoholgeur. Onze geuren kun je gemakkelijk uitproberen met onze sleutelhangers door een voordelig 6-pack te bestellen. Hiermee kun je ook de geur van je handgel variëren.

Desinfecterende gel is praktisch en effectief

Door je handen regelmatig te wassen of te ontsmetten kun je verspreiding van bacteriën en virussen voorkomen of verminderen. Door regelmatig je handen te ontsmetten kun je je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen beschermen. Helaas zijn niet overal wasbakken met zeep beschikbaar om je handen te wassen. Ook heb je niet altijd tijd om een wc op te zoeken. In deze situaties kan de desinfecterende gel van Soap4Health een uitkomst bieden. Met onze handgel kun je geheel zonder water snel en effectief je handen desinfecteren. Onze desinfecterende gel werkt effectief door de concentratie alcohol en  ethanol die het bevat. De handgel bestaat voor meer dan 70% uit ethanol. Ethanol is een bestanddeel dat zeer effectief en snel is in het doden van schadelijke bacteriën. Door ethanol krijgen bacteriën en virussen minder kans om zich te verspreiden. 

Geen uitgedroogde handen

Een desinfecterende gel droogt je handen vaak uit als je het meerdere malen per dag gebruikt. Dit komt door de ontsmettende werking van de gel. De handgel van Soap4Health zorgt ervoor dat je handen niet te veel uitdrogen en pijnlijk worden. Dit komt door de verzorgende ingrediënten die aan de alcohol en ethanol zijn toegevoegd. Voorbeelden van verzorgende ingrediënten die we gebruiken in onze desinfecterende gel zijn aloë vera en glycerine. Deze bestanddelen hebben een verzachtend en kalmerend effect op je huid, zodat je handen zacht blijven.

Praktische handgel sleutelhanger

Onze formule voor desinfecterende gel is beschikbaar in standaard flesjes voor handgel, maar ook als sleutelhanger. Dit is zeer handig voor iedereen die altijd de mogelijkheid wil hebben om de handen te ontsmetten. Je hangt je handgel sleutelhanger eenvoudig aan je sleutelbos of aan je tas. Zo ben je hem nooit lang aan het zoeken. Ook past de sleutelhanger door het formaat gemakkelijk in een broek- of jaszak. 

Bestel eenvoudig online

Door de snelle werking van de handgel en de handigheid van de sleutelhanger kun je de desinfecterende gel van Soap4Health in iedere situatie gebruiken. Bestel daarom onze handige handgel sleutelhangers in onze webwinkel. Wanneer je dit voor vier uur doet, dan wordt je desinfecterende gel vaak de volgende bezorgdag geleverd