In de afgelopen jaren heeft iedereen geleerd dat regelmatig je handen wassen en ontsmetten de verspreiding van virussen en bacteriën aanzienlijk kan verminderen. Dit kan natuurlijk door je handen te wassen met water en zeep. Maar dit kan ook wanneer je schone handen wilt en geen wasruimte tot je beschikking hebt. Je kunt je handen op ieder moment ontsmetten met een desinfecterende handgel met alcohol. Bij Soap4Health hebben we sterk desinfecterende handgel met diverse geuren en als handige sleutelhanger beschikbaar.

Desinfecterende handgel met alcohol

Meestal bevat desinfecterende handgel alcohol, omdat alcohol een ontsmettende werking heeft. De handgel van Soap4Health heeft daarom ook een hoge concentratie alcohol en bevat daarnaast ook ethanol. Ethanol doodt op een snelle en effectieve manier bacteriën. Ethanol voegen we toe om het effect van onze handgel te versterken en daarom bestaat onze handgel ook voor meer dan 70% uit ethanol.

Verzachtende ingrediënten

Naast dat onze desinfecterende handgel alcohol bevat, voegen we ook verzorgende ingrediënten toe aan onze formule. Dit is om droge en ruwe handen door intensief gebruik van handgel tegen te gaan. De verzachtende ingrediënten die we toevoegen aan onze handgel kunnen bijvoorbeeld glycerine en aloë vera zijn. Deze bestanddelen werken kalmerend op de huid en hebben ook een verzorgende werking. Zo kun je dus de hele dag door onze handgel gebruiken, zonder dat je veel zorgen hebt om de staat van je handen. 

Handgel sleutelhangers

Een desinfecterende handgel met alcohol die ook verzorgend werkt, is handig voor intensief gebruik. Wanneer je een handgel vaak wilt gebruiken om je handen te ontsmetten, is het ook prettig als je de handgel altijd binnen handbereik hebt. Dit kan eenvoudig geregeld worden met onze handgel sleutelhangers. Onze unieke sleutelhangers hebben een klein formaat waardoor je de handgel gemakkelijk mee kunt nemen door het in je broek- of jaszak te stoppen. Ook kun je de handgel sleutelhanger natuurlijk aan je sleutelbos bevestigen, maar aan je tas kan de sleutelhanger ook handig zijn.

 

Met onze sleutelhangers heb je altijd desinfecterende handgel met alcohol bij je in de buurt. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een wasruimte of je zorgen te maken over wie de deur van de trein allemaal heeft aangeraakt. Je kunt met de handgel van Soap4Health op ieder moment je handen ontsmetten en de verspreiding van virussen en bacteriën verminderen. 

Bestel en ontdek zes unieke geuren

Ben je geïnteresseerd in de eigenschappen van onze unieke handgel? Probeer dan nu één van de zes verschillende geuren in het kleine formaat van een sleutelhanger. Kun je niet kiezen tussen de zes frisse geuren? Bestel dan een voordelig 6-pack waarmee je alle geuren kunt proberen. Is de handgel in de sleutelhanger op? Bestel dan eenvoudig online bij Soap4Health een navulling van je favoriete geur desinfecterende handgel met alcohol.