Voor een makkelijke en snelle desinfectie handgel kun je uitstekend een handgel van Soap4Health gebruiken. Onze handgels komen in een handig formaat als sleutelhanger en heb je deze dus altijd bij de hand en heb je er dagelijks profijt van. Nadat je in een publieke ruimte bent geweest kun je snel en eenvoudig je handen desinfecteren. Zo voorkom je verspreiding van bacteriën en virussen terwijl je jezelf beschermt. Je kunt onze handgel eenvoudig online bestellen en vaak wordt het de volgende dag al bezorgd. Profiteer morgen dus van grondige en eenvoudige desinfectie handgel.

Wanneer gebruik je handgel?

Desinfectie handgel is eenvoudig te gebruiken om je handen te ontsmetten. Dit is voornamelijk handig wanneer je geen water of wasruimte tot je beschikking hebt. Je reinigt je handen meestal in een wasbak met water en zeep. Maar op sommige momenten heb je dit niet beschikbaar. Bijvoorbeeld in publieke ruimtes zoals een trein. Om op deze plaatsen toch schone handen te krijgen kun je een desinfectie handgel gebruiken. Deze handgel maakt je handen schoon door bacteriën te doden zonder water. Zo kun je altijd met een beetje handgel je handen ontsmetten.

Effectieve desinfectie handgel

De desinfectie handgel van Soap4Health is een erkend product dat effectief je handen reinigt. De hoge concentratie van alcohol en ethanol doden snel en effectief de bacteriën op je handen. Wanneer je dus naar een openbare gelegenheid bent geweest, kun je de overdracht van bacteriën en virussen op jezelf en anderen verminderen door je handen te ontsmetten. De ontsmetting met onze desinfectie handgel gebeurt snel doordat het voor minstens 70% uit ethanol bestaat. Ethanol verzorgt de snelle en grondige desinfectie.

Frisse geuren en verzorgende werking

Ondanks de hoge concentratie van alcohol en ethanol in onze desinfectie handgel, krijg je geen ruwe en droge handen van veelvuldig gebruik. Dit komt door de verzorgende bestanddelen van onze desinfectie handgel. In onze handgel zijn aloë vera en glycerine verwerkt waardoor je zachte en verzorgde handen krijgt na gebruik. Door onze desinfectie handgel te gebruiken worden je handen schoon en fris. Dit komt ook door de frisse geuren die onze handgel heeft. De handgel is beschikbaar in zes verschillende geuren. Een aantal van die geuren zijn kers, aardbei en citroen. Met een lekkere geur verfris je je handen nog beter.

Handige sleutelhanger met handgel

Onze unieke formule voor de desinfectie handgel is ook beschikbaar in het handige sleutelhanger formaat. We hebben onze zes geuren handgel beschikbaar in de vorm van een sleutelhanger, zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Zo kun je desinfectie handgel gebruiken waar en wanneer je het ook nodig hebt. Het kleine formaat van de sleutelhanger zorgt ervoor dat de handgel makkelijk in je broekzak past. Ook kun je de handgel sleutelhanger gemakkelijk aan je tas hangen.