Foam zeeptablet informatie direct van de fabrikant! Handige zeep bruistabletten welke je in een flacon met foam zeep pompje doet voor 250ml heerlijke verzorgende en desinfecterende zeep. Zonder water te gebruiken dus handig voor onderweg, zeker als je een startsetje koopt met onze eigen handige PET flacon. Voeg bij 250ml heet water één oplosbare zeeptablet, wacht tot het volledig opgelost is en klaar! Eenvoudiger kan het niet maar je hebt wel 250ml heerlijke schuimende handzeep in de geuren Lemon, Ocean en Lavendel!

Foam zeeptablet informatie soap4health.com

Aanbiedingen

Bezoek voor de aanbiedingen onze webshop en ga ook voor veiligheid en gemak! Foam oplosbare zeeptabletten in de geuren Lemon, Ocean en Lavendel zijn ideaal voor in huis maar ook voor onderweg. Altijd verzorgde, schone en frisse handen met behulp van een tabletje! Vul je eigen dispenser met foam zeep pompje of gebruik onze start set.

Foam zeeptabletten informatie soap4health.com

20 Foam zeeptabletten

Voordelig oplosbare Foam zeeptabletten kopen? Koop er dan 20 ipv 10, dat levert je extra voordeel en je hebt dan genoeg voor 5 liter (!) heerlijke handzeep voor thuis en onderweg. In onze handige flacon met foam zeep pompje heb je altijd je eigen verzorgende en desinfecterende handzeep bij je. Bescherm jezelf en anderen op een gemakkelijke en comfortabele manier. Aanbieding: 20 Foam zeep bruistabletten

Soap4health.com logo