Een hand desinfecterende gel is nuttig om jezelf en anderen te beschermen tegen de verspreiding van bacteriën en virussen. De afgelopen jaren hebben dit zeker bewezen. Voornamelijk in openbare ruimtes met veel mensen is het desinfecteren van je handen aan te raden. Dit kun je niet altijd doen met water en zeep in een wasruimte. Daarom zijn de hand desinfecterende gels van Soap4Health zeer handig. Onze handgels bieden een grondige reiniging zonder water en hebben een frisse geur. Ook zijn ze beschikbaar in een handige sleutelhanger, waardoor je altijd handgel bij de hand hebt. 

Handige sleutelhanger

In publieke ruimtes is het handig om zonder water je handen te kunnen ontsmetten. Dit kan eenvoudig met onze sleutelhangers. Het formaat van de handgel sleutelhangers van Soap4Health biedt veel mogelijkheden. Zo kun je het gemakkelijk aan je sleutelbos bevestigen en passen je sleutels nog steeds in je broekzak. Ook kan het aan je tas bevestigd worden en past de hand desinfecterende gel ook in je jaszak. Waar je ook bent kun je de handgel gebruiken.

Altijd schone handen

Onze sleutelhangers met hand desinfecterende gel kun je gemakkelijk gebruiken als je onderweg wilt eten. Bijvoorbeeld in de trein of in de bus. Nadat je de deur van de trein of bus hebt aangeraakt kun je de aanwezige bacteriën op je handen doden met de hoge concentratie alcohol in onze handgel. Daarnaast ontsmet de handgel van Soap4Health ook zeer goed door de aanwezigheid van ethanol. Onze handgel bestaat voor meer dan 70% uit ethanol. Dit bestanddeel doodt bacteriën snel en effectief, waardoor ze onschadelijk worden en niet meer vermenigvuldigen op je handen. Na ontsmetting met de handgel uit onze sleutelhangers kun je dus onbezorgd eten in het openbaar vervoer.

Verzorgende hand desinfecterende gel

Een hand desinfecterende gel kun je voor meer gelegenheden gebruiken dan voor het onbezorgd reizen met het openbaar vervoer. Je kunt het ook op kantoor en tijdens dagjes uit gebruiken naast de vele andere toepassingen. Onze handgels zijn hierop ingespeeld en kunnen daarom vaker op een dag gebruikt worden. Om je handen niet te laten uitdrogen door regelmatig gebruik van hand desinfecterende gel, verzorgen onze gels je handen ook. Dit gebeurt door de toevoeging van glycerine en aloë vera aan de bestanddelen. Met de handgels van Soap4Health behoud je dus zachte handen.

Diverse geuren en navulling

De hand desinfecterende gel van Soap4Health is ook uniek door de zes verschillende geuren waarin de sleutelhangers beschikbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een frisse citroengeur of een zoete aardbeigeur. Zo wordt het ontsmetten van je handen een positief moment. Deze positiviteit van de sleutelhangers kun je verlengen door ze opnieuw te vullen met een navulling. Bestel dus snel je handgel sleutelhanger met navulling op onze website en geniet de volgende bezorgdag van schone en frisse handen.