Handgel desinfecterend

In de laatste jaren is het belang van goed en regelmatig handen wassen voor iedereen duidelijk geworden. Helaas kun je niet altijd je handen wassen met water en zeep. Dit gaat bijvoorbeeld niet gemakkelijk in de trein waar je het juist wel graag wilt doen voordat je een boterham eet. In dit soort situaties kun je prima een handgel gebruiken. Een handgel werkt desinfecterend en kan je beschermen tegen de verspreiding van bacteriën en virussen via de oppervlakten die je aanraakt. Bij Soap4Health hebben we handgel die desinfecterend werkt en ook nog makkelijk mee te nemen is, omdat het in een sleutelhanger zit.

Goede handgel werkt desinfecterend

Onze handgel werkt desinfecterend door de hoge concentratie alcohol die aanwezig is in de handgel. De alcohol is niet het enige desinfecterende bestanddeel. De handgel van Soap4Health bestaat ook voor minstens 70% uit ethanol. Dit doodt bacteriën op een snelle en effectieve manier. Zo wordt de verspreiding en vermenigvuldiging van bacteriën en virussen geremd. Dit is vooral handig wanneer je veel deurklinken hebt vastgepakt in het openbaar vervoer of een andere publieke ruimte. 

Zachte handen met onze handgel

Doordat een goede handgel sterk ontsmet, kan het gebruiken van een handgel op meerdere momenten van de dag je handen uitdrogen. Om uitdroging en beschadiging van je handen te voorkomen hebben we ook verzorgende ingrediënten toegevoegd aan onze handgel. De handgel van Soap4Health bevat naast alcohol en ethanol ook glycerine en aloë vera. Deze ingrediënten voeden en verzorgen je handen, waardoor je handen zacht aanvoelen na het gebruik van onze handgel. Je krijgt dus geen droge en pijnlijke handen als je onze handgel meerdere malen per dag gebruikt.

Altijd je handgel bij de hand met onze sleutelhanger

Omdat handgel desinfecterend werkt, wil je het in openbare ruimtes eenvoudig en snel kunnen gebruiken. Dit is makkelijk te doen met de handgel van Soap4Health in een sleutelhanger. De sleutelhanger met handgel kun je simpelweg aan je sleutelbos bevestigen of aan je tas hangen. Zo weet je altijd waar je handgel is en ben je er nooit lang naar aan het zoeken. De sleutelhanger is ook klein genoeg om niet storend te zijn als je deze in je broekzak wilt stoppen. Op meerdere manieren kun je dus altijd je desinfecterende handgel bij de hand hebben. Op ieder moment van de dag kun je dan schone en frisse handen krijgen.

Frisse geuren

Onze handgel die desinfecterend werkt laat je handen schoon en fris achter. Dit komt niet alleen door de sterk ontsmettende werking, maar ook door de frisse geur. De handgels van Soap4Health zijn beschikbaar in zes verschillende geuren. Dit zijn allemaal frisse geuren zoals citroen, kers en aardbei. Wanneer je vandaag nog op onze website een fris geurende handgel besteld, wordt deze snel bij je thuis bezorgd.