Overweeg je om handgel te kopen om jezelf en anderen te beschermen tegen de verspreiding van bacteriën en virussen? Onze handgel sleutelhangers bieden een praktische oplossing voor het ontsmetten van je handen. Met onze handgel sleutelhangers heb je altijd een desinfecterende gel bij de hand zodat je niet naar een wasruimte hoeft te zoeken. Wanneer het niet mogelijk is om je handen te wassen, kun je uitstekend gebruik maken van een handgel. Desinfecterende en verzorgende handgel kopen doe je eenvoudig online bij Soap4Health. 

Zeer effectieve handgel

Een handgel kopen doe je om jezelf en anderen te beschermen tegen de verspreiding van bacteriën en virussen. Door regelmatig je handen te ontsmetten kun je de verspreiding van bacteriën verminderen. De handgel van Soap4Health kan de bacteriën die op je handen terecht komen snel en effectief doden, zodat ze niet meer schadelijk zijn. Dit gebeurt door de hoofdbestanddelen alcohol en ethanol. Onze handgel bestaat voor een groot deel uit ethanol, namelijk voor 70% of meer. Dit is omdat ethanol zeer effectief is in het doden van bacteriën. Zo kan onze handgel snel veel schadelijke bacteriën en virussen op je handen bestrijden.

Verzacht je handen tijdens het ontsmetten

Als je handgel gaat kopen heb je veel keuze. Onze handgel is uniek door de verzorgende werking van een deel van de bestanddelen. Een verzorgende werking is geen overbodige luxe in een desinfecterende handgel, omdat de alcohol en ethanol je handen snel uit kunnen drogen als je handgel veel gebruikt. Om deze reden voegen we bestanddelen zoals aloë vera en glycerine toe aan de handgel. Deze ingrediënten hebben een voedend en verzachtend effect op je huid. Zo kun je dus onbezorgd de handgel van Soap4Health de hele dag door gebruiken.

Zes prettige geuren

Een ander uniek aspect wat onze handgel uniek maakt, is de geur. De handgel van Soap4Health is beschikbaar in zes verschillende geuren. Deze geuren zijn stuk voor stuk fris en prettig. Denk bijvoorbeeld aan een frisse citroengeur of een zoete kersen- of aardbeiengeur. Wanneer je een handgel vaak gebruikt, is het prettig als je niet constant een sterke alcoholgeur ruikt. Tussen onze zes geuren zit zeker een geur die je prettig vindt en waardoor je een handgel graag gebruikt.

Handgel kopen in de vorm van een sleutelhanger

De belangrijkste overweging die je maakt wanneer je handgel gaat kopen is hoe praktisch het is in gebruik. De handgel van Soap4Health kan deze overweging makkelijk voor je maken. Onze handgel komt namelijk niet alleen in een normale verpakking, maar ook in een sleutelhanger. De sleutelhanger is eenvoudig aan je sleutelbos of tas te bevestigen en is dus altijd binnen handbereik. Ook past de handgel sleutelhanger eenvoudig in je jas- of broekzak door het kleine formaat.