Regelmatige hygiëne van onze handen is belangrijk voor onze gezondheid en ook voor die van anderen. Een handgel kan hierbij helpen. Je kunt met een handgel namelijk gemakkelijk je handen desinfecteren zonder water. Wil je niet speciaal een tas meenemen voor een onhandige fles handgel? Bij Soap4Health hebben we praktische handgel sleutelhangers die je gemakkelijk meedraagt aan je sleutelbos.

Schone en frisse handen ook onderweg

Wanneer je met het openbaar vervoer reist of veel met mensen werkt, is het prettig als je snel je handen kunt ontsmetten. Ongemerkt raak je vaak veel oppervlakken aan waar anderen dat ook doen. Als je dan iets wilt eten in bijvoorbeeld de trein, dan is het prettig als je even schone en frisse handen hebt. Een handgel biedt in deze situatie een uitkomst omdat een handgel kan ontsmetten zonder water. Heb je dus geen wasruimte in de buurt of niet de gelegenheid om je handen te wassen? Ontsmet dan je handen met een handgel van Soap4Health.

Handgel als sleutelhanger

Voor de extra handigheid van handgel, hebben we een speciale verpakking als sleutelhanger. De handgel als sleutelhanger is klein genoeg om niet te storen aan je sleutelbos. Ook past de sleutelhanger in je broekzak of kun je deze aan je broek bevestigen. Zo heb je altijd een reinigende handgel bij de hand om virussen in te dammen. Ondanks de kleine verpakking gaat een sleutelhanger van ons lang mee door de navulling die je gemakkelijk mee kunt bestellen.

Snel en effectief

De handgel van Soap4Health is niet alleen praktisch door de sleutelhanger, maar heeft ook een goede werking. Onze handgel desinfecteert je handen grondig en doodt schadelijke bacteriën en virussen. Dit komt door de juiste concentratie van alcohol in onze gel. Onze handgel bestaat voor minstens 70% uit ethanol. Ethanol heeft een antibacteriële werking en doodt daarom bacteriën snel en effectief. Zo hebben bacteriën en virussen geen kans om zich te verspreiden via jouw handen.

Zachte handen en meerdere geuren

De hoofdbestanddelen van de handgel van Soap4Health zijn een hoge concentratie alcohol en ethanol. Maar daarnaast bestaat het ook uit verzorgende ingrediënten. Je handen drogen door onze handgel minder uit vanwege de toevoeging van aloë vera en glycerine. In plaats van ruwe en droge handen krijg je dus zachte handen door onze handgel te gebruiken. Ook gaan je handen lekker ruiken door onze unieke en frisse geuren. De meeste handgels ruiken chemisch, maar onze handgel is beschikbaar in frisse geuren zoals aardbei, citroen of kers.

Snelle bezorging

Schone en frisse handen krijg je snel en overal met de handgel van Soap4Health. Onze handgels zijn eenvoudig online te bestellen. Wanneer je voor vier uur ‘s middags bestelt, ontvang je je bestelling vaak de volgende bezorgdag nog. Dit is van toepassing op al onze producten die op voorraad zijn, dus ook de sleutelhangers.