Hoe werken handzeep tabletten?

Onze foam zeep of schuimende handzeep, wordt eenvoudig geproduceerd door oplosbare zeeptabletten. Deze bevatten dus GEEN alcohol maar WEL alle ingrediënten die nodig zijn voor het intens reinigen tot in de kleinste en diepste poriën van je handen. Tegelijkertijd worden je handen verzorgd en ontsmet want de Foam die ontstaat door middel van de zeeptabletten en het zeep pompje, dood 99,99 % van alle bacteriën!

Wat moet je doen

Je vult een zeepdispenser met foam zeep pompje, die van ons of een die je al hebt van bijvoorbeeld handzeep, met heet water. Je voegt de tablet toe en je wacht even tot het volledig is opgelost. Één tablet is goed voor 250ml heerlijke zachte en verzorgende foam handzeep waarvan je een beetje op je (droge)handpalm doet en vervolgens de gebruikelijke handwas bewegingen maakt. Belangrijk: Je hebt verder geen water nodig en hoeft je handen ook niet eerst nat te maken. Gewoon wrijven tot je handen droog zijn en klaar! Schone, frisse en ontsmette handen!

Hoe werken handzeep tabletten? Zo was je je handen met foam bruistabletten soap4health.com

Lekkere geuren

We hebben 3 lekkere geuren schuimende handzeep te weten Lemon, Lavendel en Ocean welke in de verhouding 4-3-3 in een doosje van 10stuks zijn verpakt.  Dit is dus goed voor in het totaal 2,5 liter Foam zeep per doosje. Onze eigen zeepdispenser met zeep pompje is 250ml en makkelijk mee te nemen. Dus deze hygiënische oplossing voor het schoon houden en desinfecteren van je handen is niet alleen makkelijk maar ook nog eens super voordelig. Tel uit je winst en koop nu veilig online!

Tip:

Nog voordeliger? Koop 2 doosjes, samen 20 tabletten en goed voor voor 5 liter heerlijke Foam zeep.

Hoe werken handzeep tabletten?10 Foam zeeptabletten met dispenser voor 2,5 liter heerlijke foam zeep soap4health.com

 

Soap4health.com logo